Een maakum website is eenvoudig uit te breiden met allerlei handige en betaalbare modules. Kijk onder prijzen voor een volledig overzicht van de extra module kosten. Hieronder vindt u een korte omschrijving van alle extra's die uw website compleet kunnen maken. U kunt alle modules met twee klikken bestellen via het beheergedeelte van uw website.

NIEUW: Afspraken module

Afspraken module iconLaat uw klanten eenvoudig via uw website een afspraak met u of met een van uw medewerkers boeken! Het kan nu met de nieuwe Maakum Afspraken module. U kunt hierin verschillende diensten toevoegen, gekoppeld aan de prijs en de duur van de afspraak en gekoppeld aan uw agenda of die van een medewerker. U hebt volledige controle over alle agenda's en de klant over zijn afspraak.

U kunt de module eenvoudig bestellen via "Bestel modules" in het beheergedeelte van uw website, de module wordt dan automatisch toegevoegd.

SEO friendly URLsZoekmachines houden van duidelijkheid. Naast een goede inhoud van uw website is een duidelijke URL ook erg belangrijk en kan leiden tot een hogere plaatsing in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Met deze uitbreiding op het standaard pakket kunt u zelf op eenvoudige wijze de URL van uw pagina's aanpassen en optimaliseren voor zoekmachines.

Payment module icon

Wilt u een beperkt aantal artikelen via uw website verkopen, zonder dat u daarvoor een hele webwinkel moet optuigen?

Dan is online payment iets voor u! Het werkt simpel.

U biedt een product of dienst aan en via een eenvoudig scherm plaatst uw klant zijn bestelling en rekent hij direct online af.

 

Banner module

banner moduleMet de Banner module plaatst u uw eigen banners: advertentielinks naar andere websites of pagina's. U kunt banners plaatsen van bedrijven waar u mee of voor werkt, maar ook aantrekkelijke links maken naar uw eigen pagina's. Met de Banner module kunt u uw banners tonen in de kolom naar keuze van uw Maakum zakelijk website.

Mailing module

Mailing module voor uw websiteMet de mailing module verstuurt u mailings naar alle emailadressen op uw mailinglijst.
U kunt de mailinglijst zelf samenstellen, of u kunt de bezoekers van uw website zichzelf laten in- en uitschrijven.


Mediatheek

Mediatheek - bestanden uploaden naar websiteWilt u bestanden kunnen uitwisselen met de bezoekers van uw website? Dat kan met behulp van de Maakum mediatheek.
Met deze module kunt u bestanden in allerlei formaten (.doc, .pdf, afbeeldingen, audio, video) in een 'bibliotheek' op uw website geplaatsen. De bezoeker kan de bestanden via een link openen of downloaden.
U kunt de mediatheek eventueel afschermen met een wachtwoord zodat deze alleen toegankelijk is voor bezoekers die het wachtwoord kennen.

Maakum Mobiel

Maakum mobiele website logoStandaard is uw Maakum website al responsive en geschikt voor mobiele apparaten, maar soms wilt u ook uw mobiele bezoekers andere of bijvoorbeeld kortere informatie tonen.

Met Maakum mobiel bouwt u moeiteloos een mobiele site; een vereenvoudigde versie van uw gewone site. Zoals u van ons gewend bent is, is een mobiele site van Maakum gemakkelijk te beheren. Maar u krijgt vooral een site waar uw bezoekers mee uit de voeten kunnen.

 

Kijk voor meer informatie op www.maakummobiel.nl

Maakum tweetalig

Meerdere talen op uw websiteMet dit pakket krijgt u de beschikking over een tweede website, in een tweede taal. Door op een vlag te klikken kiest de bezoeker zijn taal.

U kunt de beide websites onafhankelijk van elkaar onderhouden.

 

Uitbreiden met meerdere talen is ook mogelijk.

 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van het Maakum tweetalig pakket.

 

www.Tandartsinamstelveen.nl

www.labrot.eu

www.prodin.nl

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan contact op met Maakum.

Uitgebreide Leden login module

Uitgebreide leden login moduleBij de Uitgebreide Leden Login kunnen uw bezoekers zich als lid inschrijven en met een eigen wachtwoord toegang krijgen tot het afgeschermde gedeelte. Als beheerder bepaalt u welke aangemelde bezoeker wel of niet toegang krijgt tot het ledendomein. U stelt het profiel samen dat uw leden moeten invullen. Dat kunt u zo uitgebreid maken als u wilt.

In combinatie met de Mailing module kunt u leden ook een mailing sturen.

page loading